Celebració de Santa Cecília 2022

El diumenge 4 de desembre hem celebrat la festa de Santa Cecília en l’Associació Musical Canalense.

El dia ha començat prompte amb un esmorzar en casa d’Hilario. Després ens hem anat a per la imatge de Santa Cecília al local per anar a la missa en el seu honor i el dels difunts de la nostra societat. Per amenitzar, la banda i el cor han tocat el tradicional Ave Verum, Missa Brevis, de Jacov de Haan i el fragment de l’himne del musical Chess arreglat per Johan de Meij.

Amb el repartiment del pa beneit i el passa-carrer fins al local, ham finalitzat els actes religiosos i ens hem anat a celebrar-ho al dinar de Santa Cecília a Ca Pareja.

Ací està l’enllaç a més fotos.

Santa Cecília 2017

El diumenge 19 de novembre s’ha celebrat la festa de Santa Cecília. Com tots els anys, comença en casa de la Ceciliana per anar al local social a arreplegar la imatge de Santa Cecília per portar-la a l’església. S’ha celebrat una missa en la que la banda i el cor han interpretat música de Mozart, Pietro Mascagni o Haendel. Finalment, s’ha beneit el pa i hem anat a tornar la imatge. Per finalitzar la festa, hem anat a un gran dinar de germanor amb els músics i socis.

banda2017

Volem donar l’enhorabona als organitzadors de la festa i a la Ceciliana Amelia, així com als nous músics. Moltes gràcies als socis, simpatitzants i autoritats per el vostre suport.

Ací teniu algunes de les fotos que s’han fet.

Presentació de la Ceciliana Major de 2017

El dissabte 4 de Novembre s’ha celebrat la presentació de la ceciliana major de 2017 Amelia Morales Pérez i la seua Cort d’honor amb Maria José Juan Guilen, Alejandrina Grau i Juan, Susana Arnau Pérez i Maria López Payá.

També van despedir a la ceciliana de 2016 Ana García Pérez.

Va ser un emotiu i divertit acte amb Javier Tortosa com a mantenidor i el quartet Sax Assai com a fí de festa.

presentacio

Més fotos