Dia dels nous músics 2018

El diumenge 11 de Novembre s’ha celebrat el dia dels nous músics. La banda ha arreplegat als 9 músics que s’han incorporat a la banda. A continuació s’ha fet la cerimònia de benvinguda al Centre Cultural on els pares acompanyen als músics fins a l’escenari i reben de la mà del president, director i la ceciliana el tradicional quadre de “Ja eres músic”.

Si vols vorer més fotos, pots accedir a aquest enllaç.

Nous músics 2014

Hui, dia 16 de novembre de 2014, s’ha celebrat la festa dels nous músics que s’han incorporat a la banda. A les 11 del matí s’han arreplegat de les seues cases per anar al centre cultural on s’ha fet una senzilla però molt emotiva benvinguda a tots i un concert. Més tard, ens hem desplaçat als salons Reina per fer un dinar de germanor.

Matrícula per al curs acadèmic 2014-2015

S’obri la matrícula en l’escola de l’AMC per al curs 2014-2015.

S’oferta formació de:
Sensibilització Musical
Oboè, Flauta, Piano, Trompeta, Trombó, Trompa, Violoncel, Violí, Guitarra, Ll. Musical, Saxòfon, Percussió, Clarinet, Tuba, Fagot, Bombardí, Cor, Conjunt Instrumental, Guitarra elèctrica, Baix elèctric.

La matrícula estarà oberta en Setembre, de Dilluns a Dijous de 16-20h en secretaria.
Avda Vicente Ferri nº64
Telèfon: 962242662

cartell escola de música 2015

Concert de l’ensemble de saxos

El dissabte 11 de Maig a les 20:30h, al Centre Cultural Calixte III de Canals, es va realitzar un concert de l´ensemble de saxos AMC de l´Associació Musical Canalense. Van participar tots els components de la corda de saxos de la banda, juntament amb alguns dels alumnes de saxo de l´escola de música.

1er Premi en el Certamen de de bandes juvenils de Beniarrés 2012

3er Premi La nova de Xàtiva
2on Premi La constancia de Moixent
1er premi ASSOCIACIO MUSICAL CANALENSE.

El passat diumenge 10 de desembre, la banda juvenil de l’associació musical canalense va guanyar el certamen de bandes juvenils de Beniarrés. Sota la direcció de Quico Albiñana i el suport de multitud de socis que els van acompanyar, els músics de la juvenil van fer una magnífica actuació.

Les obres van ser: Tercio de Quites per la cercavila, El Torico de la cuerda com pasdoble de concert, Pilatus com a obra lliure i Aulos com a obra obligada.

Conciento de Santa Cecilia y navidad 2007

El pasado Domingo 2 de diciembre se celebró en el pabellón Ricardo Tormo de Canals el tradicional concierto de Santa Cecilia, que al mismo tiempo fue de navidad este año.
En primer lugar actuó la banda juvenil con un pasodoble y “Piratas del Caribe”, luego se unieron los niños de la escuela de música Joaquín Selles para cantar una alegre canción junto con la banda juvenil.
En la segunda parte tocó la banda el pasodoble “La Morera” y la obra “Vents del Garví”. El numeroso público asistente aplaudió intensamente esta última, sobretodo a los solistas.
Para finalizar, la banda y el cor Calixtí interpretaron el “Largo” de Haendel, “Canción India” y 1492. Para terminar con la tradicional sorpresa de la Marcha Radetsky.

Matricula Abierta

Desde el 1 de septiembre y hasta el 30 esta abierta la matricula de la escuela de música “Joaquin Sellés” . Para formalizarla hay que pasar por secretaria de lunes a Jueves de 18h a 20h.

La semana de 10 a 14, los alumnos de instrumento tendrán que pasar ha confirmar el horario de su instrumento con el profesor.

El curso empezara el día 17 de setiembre.