Educands 2019

El dia 17 de novembre de 2019 han entrat a la banda 12 nous músics:

Blanca López Vila (Flauta)
Mireia Alborch Sánchez (Oboè)
Pau Araque Cabrera (Clarinet)
Ariadna Navarro Castells (Clarinet)
Natalia Aparicio Vila (Clarinet)
Xavi Álvarez Castillo (Saxo)
Pablo Luna Crespín (Saxo)
Elena Sancho Martínez (Saxo)
Álvaro Sanchis Bonilla (Trompeta)
Pedro Granero Gil (Trompeta)
Pablo Casado Puertas (Trompa)
Elena Cerdá Sancho (Violoncel)

Hem anat a per ells amb la banda i després s’ha fet l’acte de presentació al Centre Cultural. A aquest acte, hem fet un concert amb el pasdoble Nieves Fasanar, del compositor i músic d’aquesta banda, Pablo Penadés Fasanar. Aquest pasdoble l’ha dirigit el propi compositor. Com a obra central, hem tocat Inspiration, de Jan de Haan. Per últim, com a vis, hem interpretar Siete Colores, un calipso i mambo del compositor Victoriano Valencia.

Finalment, hem fet un dinar de germanor al saló Lluna Events de Xàtiva.

En aquest enllaç teniu més fotos.

Concert de Nadal 2018

El passat diumenge 23 de Desembre vam fer el tradicional concert de Nadal. En la primera part, els xiquets de l’escola van fer un conte musical. En la segona part, la banda simfònica va interpretar el Pasdoble Jordi i la Marxa Eslava.

Enllaç a totes les fotos.

El 13 de Desembre es va fer l’audició de l’escola. Ací teniu algunes fotos.

El pròxim acte és el concert de Sant Antoni 2019.

L’Associació Musical Canalense vos desitja bon Nadal i un feliç any 2019.

Dia dels nous músics 2018

El diumenge 11 de Novembre s’ha celebrat el dia dels nous músics. La banda ha arreplegat als 9 músics que s’han incorporat a la banda. A continuació s’ha fet la cerimònia de benvinguda al Centre Cultural on els pares acompanyen als músics fins a l’escenari i reben de la mà del president, director i la ceciliana el tradicional quadre de «Ja eres músic».

Si vols vorer més fotos, pots accedir a aquest enllaç.

Nous músics 2014

Hui, dia 16 de novembre de 2014, s’ha celebrat la festa dels nous músics que s’han incorporat a la banda. A les 11 del matí s’han arreplegat de les seues cases per anar al centre cultural on s’ha fet una senzilla però molt emotiva benvinguda a tots i un concert. Més tard, ens hem desplaçat als salons Reina per fer un dinar de germanor.
[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=»user_album» uid=»101424283285228444321″ ualb=»6082382636328315073″ imgl=»fancybox» style=»wall» row=»5″ size=»110″ num=»90″ highlight=»1″ align=»center» max=»100″]

Matrícula per al curs acadèmic 2014-2015

S’obri la matrícula en l’escola de l’AMC per al curs 2014-2015.

S’oferta formació de:
Sensibilització Musical
Oboè, Flauta, Piano, Trompeta, Trombó, Trompa, Violoncel, Violí, Guitarra, Ll. Musical, Saxòfon, Percussió, Clarinet, Tuba, Fagot, Bombardí, Cor, Conjunt Instrumental, Guitarra elèctrica, Baix elèctric.

La matrícula estarà oberta en Setembre, de Dilluns a Dijous de 16-20h en secretaria.
Avda Vicente Ferri nº64
Telèfon: 962242662

cartell escola de música 2015

Concert de l’ensemble de saxos

El dissabte 11 de Maig a les 20:30h, al Centre Cultural Calixte III de Canals, es va realitzar un concert de l´ensemble de saxos AMC de l´Associació Musical Canalense. Van participar tots els components de la corda de saxos de la banda, juntament amb alguns dels alumnes de saxo de l´escola de música.

1er Premi en el Certamen de de bandes juvenils de Beniarrés 2012

3er Premi La nova de Xàtiva
2on Premi La constancia de Moixent
1er premi ASSOCIACIO MUSICAL CANALENSE.

El passat diumenge 10 de desembre, la banda juvenil de l’associació musical canalense va guanyar el certamen de bandes juvenils de Beniarrés. Sota la direcció de Quico Albiñana i el suport de multitud de socis que els van acompanyar, els músics de la juvenil van fer una magnífica actuació.

Les obres van ser: Tercio de Quites per la cercavila, El Torico de la cuerda com pasdoble de concert, Pilatus com a obra lliure i Aulos com a obra obligada.